Vernieuwde Jumbo in Diemen-Noord is weer open

De grondig vernieuwde en uitgebreide Jumbo supermarkt in Diemen-Noord is woensdagochtend op feestelijke manier heropend. De winkel is bijna drie weken dicht geweest voor een volledige verbouwing terwijl ook het naastgelegen leegstaande winkelpand nu bij de supermarkt is getrokken. De klanten kregen woensdag ter gelegenheid van de opening alle een bos bloemen mee. Ook elders in Diemen wordt gewerkt aan uitbreiding van de supermarkten of staat dat op stapel. Zo krijgt de Albert Heijn in OurCampus in Diemen-Zuid er een flink stuk bij. Die uitbreiding moet op 15 december geopend worden. Daarvóór is ook die winkel wel twee weken dicht. Ook Jumbo in Diemen-Zuid wordt vernieuwd en uitgebreid. Dat werk staat voorlopig nog in de plannen omdat eerst het bestemmingsplan voor Kruidenhof moet worden gewijzigd.