Stroom klachten over te hard rijden in wijken van Diemen

Een oproep van de verkeerspolitie om klachten door te geven voor een morgen, woensdag, te houden gerichte actie in Diemen heeft een stroom meldingen over te hard rijden opgeleverd. Daarbij gaat het onder meer om de Bovenrijkersloot en Beukenhorst, de Weesperstraat, Akkerland, Koolzaaderf en andere woonerven in Diemen-Zuid, de Botterweg, Buytenweg (foto), Hofstedenweg, Zeezicht en ook de Ouddiemerlaan in Noord en de route Beatrixlaan, Wilhelminaplantsoen, Arent Krijtsstraat door het centrum van Diemen. Ook wordt aandacht gevraagd voor scooters op de Ouddiemerlaan, parkeeroverlast op het parkeerterrein bij winkelcentrum Kruidenhof in Zuid en de kruising van de Arent Krijtsstraat en de Radioweg vlakbij de ring A10. De politie houdt woensdag van 14.00 tot 22.00 uur controles in heel Diemen in het kader van de actie Rent-A-Cop Verkeer waarbij bewoners ideeën voor gerichte acties in kunnen dienen. ‘’Zoals gewoonlijk, als u ons op straat ziet staan, kunt u gerust naar ons toekomen voor een gesprek,’’ aldus de verkeersdienst.