Burgemeester Boog verwelkomt Sinterklaas in Diemen

Sinterklaas is weer in het land en ook in Diemen. De Stichting Sinterklaas in Diemen had geregeld dat burgemeester Erik Boog de Sint zaterdag al even kon spreken toen hij in Diemen langskwam. Hij mocht de goedheiligman verwelkomen en een enveloppe overhandigen met de eerste tekeningen die Diemense kinderen via de website van het sinterklaasjournaal.ntr.nl hebben ingestuurd. Daarnaast organiseert Winkeliersvereniging Diemerplein dit jaar weer een Sinterklaas kleurwedstrijd voor kinderen tot en met 10 jaar. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij de (meeste) winkels in winkelcentrum Diemerplein en kunnen tot en met maandag 30 november worden ingeleverd bij Kellebelle Kids of Micha’s Kids Fashion. Een onafhankelijke jury bepaalt wie de mooiste kleurplaten hebben gemaakt en de twaalf prijswinaars mogen videobellen met Sinterklaas.