Diemen Rochdale

Politie zoekt getuigen van beroving koerier Diemen

De politie van Diemen is op zoek naar getuigen van de gewelddadige beroving van een pakjesbesteller die woensdagochtend plaatsvond op de Rode Kruislaan, zoals diemerkrant.nl eerder meldde. Rond 11.00 uur wilde de 27-jarige bezorger een pakketje afleveren maar hij kwam niet verder dan de achterzijde van zijn bus, aldus de politie van Diemen. ”Twee mannen in donkere kleding overvielen de bezorger. Daarbij gebruikte ze een wapen. Het slachtoffer moest toen onder bedreiging van dat wapen spullen uit zijn bus halen en deze afstaan aan de verdachten. Het slachtoffer probeerde terug te vechten, maar hij was kansloos tegen de overvallers. Nadat de verdachten de buit hadden, renden zij ervandoor in de richting van de onderdoorgang van de Rode Kruislaan.” De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en/of beelden.” Wie informatie of beelden heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of meld het Anoniem via 0800-7000.
(archieffoto)