Horeca in Diemen start actie voor goede doelen en horeca

De horeca in Diemen is een initiatief gestart om zowel goede doelen, zoals de Voedselbank en de Zonnebloem, als de horeca zelf te steunen. Diemenaren en anderen kunnen daarbij een cadeaubon kopen en het goede doel kiezen dat ze willen steunen. De horeca zorgt ervoor dat de cadeaubon bij dat gekozen goede doel terecht komt! Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeaubon te kopen voor opa, oma, de buurvrouw of iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. De actie is gestart door Peter Meijer van Le Bistro aan de Muiderstraatweg en inmiddels hebben veel andere horecazaken in Diemen zich bij dit initiatief aangesloten. De actie wordt ook gesteund door de gemeente Diemen en door burgemeester Erik Boog. Cadeaubonnen kopen kan via de website van Le Bistro: https://www.lebistrodiemen.nl/cadeaubon-bestellen/