Diemenaar/Diemenees kleding met bijdrage voor De Diem

Het bedrijf Diemensgoed heeft truien op de markt gebracht met ‘Diemenees’ voor inwoners die in Diemen geboren en getogen zijn en ‘Diemenaar’ voor mensen die hier niet geboren zijn maar er wonen. Tien procent van de verkoopprijs is bestemd voor de oudere inwoners in verzorgingstehuis De Diem. Van dat geld zullen er voor de bewoners leuke activiteiten worden georganiseerd. Het aanbod van Diemensgoed omvat sweaters voor dames en heren, kleinere maten voor de jeugd en slabbetjes en shirts voor de allerkleinste Diemeneesjes of Diemenaartjes. De sweaters en andere producten zijn te koop bij Basic Line in winkelcentrum Diemerplein of via de website van Diemensgoed. Dat bedrijf is een onderdeel van het aan de Weesperstraat gevestigde AmsterdamWater B.V.