Overval

Politie voorkomt illegaal feest Stammerhove Diemen

Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag op zondag rond 24.00 uur voorkomen dat een gepland illegaal feest op bedrijventerrein Stammerhove in Diemen door kon gaan. Tientallen mensen die op dit feestje af wilden komen, gingen direct onverrichter zaken maar weer naar huis, meldt de politie van Amsterdam op Twitter. ”De nadrukkelijke aanwezigheid van de politiemensen gooide roet in het eten”. In de media zijn foto’s te zien van een met afval bezaaid parkeerterrein bij de ingang van het bedrijvenpark. De politie heeft niet meegedeeld of er bekeuringen zijn uitgedeeld aan de organisatoren. Of het feest plaats zou vinden in een pand op het bedrijventerrein naast het Diemerbos heeft de politie verder niet laten weten. Burgemeester Erik Boog is tevreden over de ingreep van de politie: Goede actie van onze politie! Ik begrijp de wens om samen te feesten, maar het blijft onverantwoord gezien het aantal besmettingen en onacceptabel tov onze gesloten horeca en een ieder die zich wel houdt aan alle regels. Doe het gewoon niet!”