Overval

Jongeman (18) bij beroving neergestoken in Diemen-Zuid

Een 18-jarige jongeman is dinsdagavond op de hoek van de Boven Rijkersloot en de Ouderkerkerlaan in Diemen-Zuid van zijn telefoon beroofd en daarbij in zijn buik gestoken. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens het slachtoffer rende een groep van ongeveer acht verdachten weg, meldt de politie die een verder onderzoek instelt naar het gebeurde. Het geweldsincident trok veel politie en enkele ambulances naar winkelcentrum Kruidenhof in Diemen-Zuid. Ook de traumahelicopter werd opgeroepen. De politie heeft dit keer echter geen oproep uit laten gaan via Burgernet. Net drie weken geleden vond ook al een beroving plaats bij Kruidenhof. De politie zocht toen naar twee donker getinte verdachten van rond de 16 jaar maar heeft die niet kunnen vinden.