Parkeerplaats

Bijdrage voor zes Diemer verenigingen uit Meerlandenfonds

Het Meerlandenfonds heeft dit jaar zes verenigingen, clubs en instellingen uit Diemen een bijdrage toegekend. De Badmington Vereniging Diemen mag 750 euro in ontvangst nemen. De Historische Kring Diemen krijgt 600 euro, de RK Parochie Sint Petrus Banden en Zwemvereniging De Meeuwen ontvangen ieder een cheque van 500 euro, Tennisvereniging Diemen-Zuid krijgt een bijdrage van 456 euro. Tenslotte is er ook 250 euro voor de Huurdersvereniging Diemen voor haar onlangs geopende buurtkamer in de Rode Kruislaan. Uit het Meerlandenfonds zijn dit jaar in totaal 116 bijdragen uitgekeerd. Dat gebeurde niet, zoals gebruikelijk, tijdens een feestelijke bijeenkomst maar ‘op afstand’. Wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg reikte, ook op afstand, de cheque persoonlijk uit aan voorzitter Ad Saan van de Historische Kring Diemen.