Nieuwe directeur GC-Diemen

Gezondheidscentra Diemen hebben nieuwe website

De gezondheidscentra in Diemen-Noord en Diemen-Zuid hebben kort voor de Kerst een nieuwe website in gebruik genomen. Daar is nu alle informatie te vinden over de huisartsen, de patientomgeving en andere zorgverleners die in het gezondheidscentrum werken. Ook is veel praktische informatie opgenomen. Via een ‘Wat wilt U doen’ menu worden bezoekers naar de juiste gegevens geleid. Op de homepage staat ook actuele informatie, momenteel met name over het coronavirus en de zorg die huisartsen in deze tijd kunnen bieden. De websites zijn gerealiseerd door de Stichting Gezondheidscentra Amsterdam ZuidOost GAZO waar de beide Diemer gezondheidscentra sinds 1 mei dit jaar toe behoren. Ook de websites van de andere centra van deze Stichting zijn geheel vernieuwd.