Kantoor Diemen van ABN Amro bank blijft open

ABN Amro heeft bekend gemaakt dat het een groot aantal kantoren in het hele land gaat sluiten. De vestiging aan het Wilhelminaplantsoen in het centrum van Diemen blijft echter open, heeft een woordvoerder van de bank desgevraagd meegedeeld. Het zou daar wel drukker kunnen worden omdat in Amsterdam opnieuw twee kantoren dicht gaan, die aan het Buikslotermeerplein in Noord en het Osdorpplein in West. Daardoor is er in heel Amsterdam zelf nog maar één ABN Amro kantoor open, dat aan het Leidseplein. Overigens is de geldautomaat aan de buitenkant van het Diemense bankkantoor al een paar weken geleden uitgeschakeld. Eerder sloot Rabobank wel haar vestiging op het Diemerplein, recht tegenover ABN Amro. In Diemen is verder ook nog een bankkantoor van ING aan de Ouddiemerlaan gevestigd.