Lossende vrachtwagen zorgt voor wateroverlast in Diemerplein

Een lossende vrachtwagen heeft donderdagochtend vroeg voor de nodige wateroverlast gezorgd bij winkelcentrum Diemerplein. De brandweer kreeg een automatische zogenaamde OMS-melding vanuit het winkelcentrum. Bij aankomst bleek het alarm te zijn veroorzaakt door het kapot rijden van een sprinklerkop in de laad- en losruimte aan de zijde van het Van Markenplantsoen. De brandweer van Diemen heeft de watertoevoer weten te stoppen en geholpen om de loods weer enigszins watervrij te krijgen. ”En passant ook nog even de broodtruck helpen lossen zodat er vandaag toch brood voor Diemen te koop was!” meldt Kazerne Diemen op Facebook. De brandweerlieden krijgen daarvoor ook een compliment van de politie: ”Puik werk weer mannen.”
Foto Politie Diemen/Ouder-Amstel