Veel interesse nieuwe huurhuizen Punt de Sniep Diemen

Voor de nieuwe huurappartementen in het complex Punt de Sniep in het centrum van Diemen bestaat veel belangstelling. De 34 woningen die als eerste voor verhuur zijn vrijgegeven staan inmiddels alle onder optie, heeft een woordvoerder van exploitant Vesteda meegedeeld. De bezichtigingen aan die huurders worden deze en komende week gepland, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de coronarichtlijnen. Daarna wordt de volgende fase opgestart met de verhuur van de volgende blokken. De opleving van het project aan de Weespertrekvaart en de Muiderstraatweg staat nog steeds gepland voor april dit jaar, aldus Vesteda. Dat is enkele maanden later dan de oorspronkelijke planning door vertraging bij de aansluitingen van de infrastructuur. Punt de Sniep omvat 202 appartementen met een huur van 1.000 tot 1.810 euro per maand. 180 van de woningen beschikken over een eigen parkeerplaats die is inbegrepen in de huur.