School Diemen

Basisscholen Florente in Diemen gaan ‘vooralsnog’ open

De basisscholen van Florente in Diemen gaan vooralsnog maandag open. Florente beschikt echter nog niet over het protocol van de PO Raad, de sectororganisatie voor het primair onderwijs.’’Dat maakt dat er nog geen zicht is op wat er nu precies van ons wordt verwacht. Hoe we de richtlijnen en adviezen precies moeten invullen. Alles moet gericht zijn op duidelijkheid en veiligheid!’’ stelt directeur/bestuurder Hans Ploeg van Stichting Florente basisscholen op een vraag van diemerkrant.nl naar aanleiding van het feit dat een aantal schoolbesturen in Nederland heeft besloten de basisscholen maandag gesloten te houden. Tot Florente behoren De Ark en OBS Het Atelier in Diemen-Zuid, Brede School de Kersenboom in Plantage de Sniep, OBS De Octopus in Diemen-Centrum en Brede School Noorderbreedte in Diemen-Noord.