Afvalbedrijf Meerlanden past dienstverlening aan

Afvalbedrijf Meerlanden, dat ook in Diemen de afvalinzameling verzorgt, past wegens de winterse omstandigheden de dienstverlening aan. Meerlanden legt de focus op de inzameling van containers voor restafval. De medewerkers bekijken per straat wat kan en verantwoord is. Minicontainers die aan het eind van de dag niet geleegd zijn, kunnen buiten blijven staan. Meerlanden komt die dan alsnog zoveel mogelijk legen. Voorshands staat de inzameling van minicontainers voor plastic, blik en drankkarton in delen van Diemen voor dinsdag 9 februari ook nog in de afvalkalender. ‘’Houd afval voor verzamelcontainers wat langer thuis wanneer u ziet dat een container vol is. Plaats in geen geval afval naast de containers. Dit zorgt – zeker met de harde wind – voor zwerfafval. Hoeft u niet per sé naar de milieustraat, stel uw bezoek dan uit. Wij vragen uw begrip en medewerking,’’ aldus de oproep van Meerlanden.