Diemen Nieuws

Klimaatalarm houdt manifestatie in centrum van Diemen

Klimaatalarm, een nationaal verband van elf organisaties die zich bezig houden met het klimaat, houdt op zondag 14 maart een manifestatie op het voorplein van het gemeentehuis van Diemen. Aan die activiteit met het oog op de verkiezingen voor de Tweede Kamer, wordt deelgenomen door vertegenwoordigers van DuurzaamDorpDiemen, D66, Partij van de Arbeid en Groen Links. Zij leveren alle een bijdrage op een op te richten podium. Ook kunnen bewoners hun ervaringen delen over hoe zij met klimaat in hun eigen leven bezig zijn. De manifestatie vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur. Volgens de aankondiging, die gesteund wordt door GroenLinks Diemen, is aanmelden als deelnemer wel verplicht. . “Veiligheid staat voorop, we houden ons in overleg met de gemeente aan de corona-maatregelen,” aldus de organisatoren.