Multicopy Diemen breidt uit naar Harderwijk

Eigenaar Martijn Tromp van Multicopy Diemen heeft de vestiging van Multicopy in Harderwijk overgenomen. De eigenaar van die vestiging, Peter Rotering, is met pensioen gegaan. Tromp denkt vooral de activiteiten bij het printen op koffers uit te kunnen breiden. Rotering: ‘’Ik ken Martijn Tromp vanuit het Multicopy-netwerk, want hij heeft al een succesvolle vestiging in Diemen. Hij was op zoek naar uitbreiding en die kon ik hem met Multicopy Harderwijk bieden. Ik heb er alle vertrouwen in dat Martijn en zijn team Multicopy Harderwijk verder kunnen laten groeien. Met hun ervaring en de speciale grootformaat printer waarmee zij ook koffers en veel andere materialen kunnen printen hebben zij mijn klanten in Harderwijk en omstreken veel toegevoegde waarde te bieden.” Tromp voegt daar aan toe: ‘’Wij hebben wij als enige in Europa een verhoogde UV printer waarmee we onder meer koffers kunnen printen. Het printen van koffers heeft echt een enorme vlucht genomen. Nu is het wel wat rustiger op dat gebied omdat er niet gereisd wordt. Maar de vraag is enorm, dus als we straks weer mogen dan gaat het hier helemaal los. De printer print dan momenteel geen koffers, maar draait nog steeds op volle toeren. Je kunt het niet zo gek bedenken of we kunnen het produceren. Van uithangborden tot wijnkisten en van bokshandschoenen tot mokken en laptops.’’