Veel belangstelling appartementen Punt Sniep Diemen

Voor de 202 huurappartementen in het nieuwbouw complex Punt Sniep aan de Weespertrekvaart in Diemen bestaat veel belangstelling. Volgens de woordvoerder van Vesteda verloopt de verhuur goed. ‘’Inmiddels zijn tientallen huurders al in hun nieuwe appartementen getrokken. Via puntsniep.nl zijn nog verschillende instapklare appartementen beschikbaar met 1, 2, of 3 slaapkamers. Vanwege alle coronamaatregelen verloopt de verhuur bewust langzamer dan voorheen. De appartementen in de tien gebouwen zijn deze zomer naar verwachting volledig verhuurd.’’ Vóór de corona-uitbraak organiseerde Vesteda open huis-dagen met een barista, zodat kandidaat-huurders konden rondkijken in de appartementen en vragen stellen aan het Vesteda-team. ‘’Nu vinden bezichtigingen op kleine schaal plaats: slechts één kandidaat-huurder per keer kan een appartement bekijken. Dit is arbeidsintensiever en duurt dus veel langer. Het voordeel volgens Vesteda is dat er meer persoonlijk contact mogelijk is met de kandidaat-huurders.’’ De huurprijzen in Punt Sniep variëren van 1.000 tot 1.810 euro per maand excl servicekosten maar incl parkeren.