Nieuwe ijssalon aan Muiderstraatweg Diemen geopend

IJssalon IJscuypje op de hoek van de Muiderstraat en de Nic. Lublinkstraat in Diemen heeft zaterdagmiddag de deuren geopend. De zaak is van Mila en Denny die voorheen de in dit pand gevestigde computer reparatieshop hadden. Dankzij het prachtige weer konden zij direct al op veel belangstellenden en klanten rekenen. Naast IJscuypje is de Diemense vestiging van New York Pizza gevestigd. Pal tegenover de ijswinkel aan de Oost-West-As door Diemen komen binnen niet al te lange tijd ook enkele horecabedrijven in het nieuwe wooncomplex Punt de Sniep. Vesteda, dat het complex in beheer heeft, is momenteel in gesprek met enkele serieuze partijen en verwacht op korte termijn rond te komen, heeft een woordvoerder meegedeeld. Bovendien worden in Punt de Sniep momenteel enkele aanlegplaatsen in de recent aangelegde haven gerealiseerd voor kleinere boten.