Tientallen fietsen bij station Diemen moeten nog weg

In de fietsenstallingen bij station Diemen staan nog tientallen fietsen die weg moeten vanwege het begin van de feitelijke aanleg van het spoorviaduct in de Ouddiemerlaan. Op de fietsen staan hangers aangebracht terwijl borden aangegeven dat ze 25 april weg moeten zijn. Fietsen die niet op tijd door de eigenaren zijn weggehaald, worden verwijderd en tijdelijk opgeslagen op de gemeentewerf. Eigenaren kunnen ze daar ophalen maar alleen tijdens de openingstijden. Eén van de fietsenstallingen bij het station, die aan de kant van het Van Gemertplein, is al geruime tijd eerder verwijderd. Bij het station is het werk aan de tijdelijke overweg inmiddels vrijwel afgerond. Het is de bedoeling dat de omleidingsroute vanaf de Harmonielaan tot aan de Martin Luther Kinglaan maandagochtend in gebruik wordt genoemen.