OurDomain Diemen biedt kunstenaars de ruimte

In een ruimte aan de Dalsteindreef bij OurDomain, naast het OurCampus terrein, in Diemen-Zuid, hebben lokale kunstenaars een aantal werken kunnen ophangen. De ruimte is bestemd voor een horecazaak maar zolang daarvoor geen exploitant is gecontracteerd is er een pop-up kunstexpositie in onder gebracht. Dat gebeurt in samenwerking met het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost. De geëxposeerde werken zijn de koop maar ook te huur. ‘’Dit is een ontzettend leuk initiatief waar wij van onze bewoners al veel positieve feedback over hebben gehad. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet haalbaar om ook binnen kunstwerken neer te zetten, maar op deze manier kan CBK zuidoost op een leuke en veilige manier toch zijn doelgroep bereiken,’’ aldus de operations manager van OurDomain.