OBA naar Omval

Bibliotheek Diemen hoopt komende week weer open te gaan

De bibliotheek van OBA aan het Wilhelminaplantsoen in Diemen hoopt donderdag 20 mei weer open te gaan. Dat heeft de OBA laten weten op haar website. Of de heropening van de bibliotheken definitief doorgaat, zal de OBA maandag laten weten. Het kabinet besluit dan of de voorgenomen versoepelingen definitief doorgaan. Dan verwacht OBA ook te weten welke service ze onder welke voorwaarden mag bieden. ‘’Alle OBA-medewerkers zien er heel erg naar uit om na vijf maanden sluiting weer publiek te verwelkomen. Aanstaande maandag laten we weten of de deuren donderdag echt opengaan. Wij gaan alvast alle voorbereidingen treffen om iedereen weer veilig te kunnen ontvangen. Hou onze kanalen in de gaten voor meer nieuws en hopelijk tot snel!’’