Tandartsenpraktijk Dental Clinics Diemen opent in Holland Park

Dental Clinics heeft als eerste tandartsenpraktijk in Holland Park Diemen haar deuren geopend. De praktijk is gevestigd in het gebouw van het Zorginstituut aan het Willem Dudokhof 1. Onder leiding van tandarts Ismaël Youbari biedt het team complete mondzorg voor het hele gezin. Youbari, geboren, getogen en opgeleid (ACTA) in Amsterdam, is ruim 13 jaar actief als tandarts en implantoloog. Dental Clinics Diemen signaleert dat Diemen met 4,2 tandartsen per 10.000 inwoners sterk achterblijft bij Amsterdam of Haarlem waar dat op 8,7 ligt. ‘’Opmerkelijk ook, gezien het snelgroeiende inwonersaantal naar aanleiding van een aantal grote nieuwbouwprojecten. Door oplopende wachtlijsten blijven mensen vaak terugreizen naar hun oude tandarts,’’ meldt het bedrijf. “Jammer”, zegt Youbari. “Vooral omdat een tandarts in de buurt het makkelijker maakt om tijdig op controle te gaan. Daarbij is het in het geval van acute gevallen veel prettiger om niet te ver hoeven reizen”. De praktijk is uitgerust met de modernste apparatuur, digitale technieken en ruime, rustige behandelkamers. “We hebben fors geïnvesteerd in de nieuwste technieken. Zo hoeven patienten bij ons vrijwel niet meer te happen, maar maken wij met een geavanceerde intra-orale 3D camera een digitale afdruk van het gebit. Dit maakt de behandeling voor de patiënt veel comfortabeler.’’

(foto Brian Elings)