Horecabedrijf Foodbar Barabas komt in Campus Diemen-Zuid

In het OurDomain complex in Diemen-Zuid wordt binnenkort het horecabedrijf Foodbar Barabas geopend. Het restaurant krijgt 90 tot 100 zitplaatsen binnen en een terras op het zuiden met 80 zitplaatsen. Het betreft een all-day horecaconcept (ontbijt, lunch, diner en drinks), zeven dagen per week. ‘’In Barabas willen we ons richten op onze favoriete Street food gerechten van over de hele wereld. Een menukaart die snel werkt, en die prima past bij de 10 bieren van de tap en de uitgebreide selectie van wijnen per glas die we gaan voeren. Van Ramen tot Soto Ajam, van gyoza tot dim sum, van flammkuchen tot flatbreads, van taco’s en hamburgers tot zelfgemaakte fish & chips. Wij willen de huiskamer van de buurt worden, geopend voor ontbijt, een goede Italiaanse koffie, lunch, borrel, diner en ver daarna,’’ schrijft het bedrijf bij een vacature voor een bedrijfsleider ‘met een passie voor horeca’. ‘’Je begrijpt dat het vanaf nul opstarten van een horecazaak zeker in deze tijd een geheel eigen dynamiek met zich meebrengt,’’ luidt een aantekening daarbij.