Buurtsportcoaches organiseren Olympische Spelen Diemen

De buurtsportcoaches organiseren op 9 juni, de nationale buitenspeeldag, de Olympische Spelen van Diemen. Dit evenement voor jongeren van 7 tot en met 13 jaar wordt gehouden op het Van Markenplantsoen bij winkelcentrum Diemerplein. Op het programma staan Olympische spelen als discuswerpen, verspringen en gewichtheffen. Ook kunnen deelnemers meedoen aan de hindernisbaan, waterestafetten, een stelten wedstrijd, een Oud Hollandse ronde en het uitbeelden van een Olympische Sport. De activiteiten vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Aanmelden kan individueel of met een team van maximaal 7 personen bij José Kroese; j.kroese@welzijndiemen.nl of 06 21 10 28 33. Op een flyer die is te vinden op Facebook staat alle verdere informatie.

(archieffoto)