Gemeentehuis Diemen

Raad Diemen kijkt naar terugkeer ‘normale’ vergaderingen

De gemeenteraad van Diemen kijkt of mogelijk in juli weer normaal vergaderd kan worden in de raadszaal in het gemeentehuis. Het presidium van de gemeenteraad onderzoekt de mogelijkheden voor het hervatten van fysieke vergaderingen nu de situatie rond corona aan het verbeteren is. De raad van Diemen houdt sinds maart vorig jaar vanwege de coronacrisis uitsluitend virtuele bijeenkomsten via Teams. Ook insprekers en belangstellenden moeten van dat digitale kanaal gebruik maken. Alleen in het voorjaar van 2020 zijn er met de nodige voorzorgen enkele bijeenkomsten in de raadszaal geweest maar dat moest daarna weer stoppen. Het presidium zal binnenkort haar beslissing bekend maken. De raadsvergadering van vanavond, 27 mei, is nog steeds via Teams en te volgen via het YouTube kanaal van de gemeente.