Club DMN organiseert Kubb-toernooi in centrum Diemen

Club DMN, een initiatief van de Stichting Welzijn Diemen, organiseert op donderdag 3 juni een Kubb toernooi in het Nelson Mandelapark achter winkelcentrum Diemerplein. Het toernooi is bestemd voor mensen van 20 tot en met 40 jaar. ‘’Kubben is helemaal hot! Behendigheid, precisie en strategie spelen hierbij een grote rol. Een spannend spel om met je vrienden, studiegenoten te spelen,’’ schrijft Club DMN. Ieder team bestaat uit vier deelnemers. Het team met de hoogste score wint de Kubb-trofee. Het toernooi start om 19.30 uur maar deelnemers zijn vanaf 19.00 uur welkom om kennis te maken met de andere deelnemers. Meedoen aan het toernooi kost 2,50 euro p.p. Aanmelden via Whatsapp naar 06 507 164 04 onder vermelding van naam, teamleden en Kubb-toernooi Wie geen team heeft kan zich individueel aanmelden.