Gemeente houdt straatgesprekken over Diemen van Morgen

De gemeente organiseert op 9 juni op verschillende plaatsen in Diemen straatgesprekken over ‘Mijn Diemen van Morgen’. Ook is er in die week een online bijeenkomst over de toekomst van Diemen. Bewoners wordt verder gevraagd een online enquête in te vullen. Alle uit die activiteiten voortkomende ideeën, opmerkingen en suggesties worden zoveel mogelijk meegenomen in de Diemense Omgevingsvisie die eind 2021 klaar moet zijn. ‘’Van maandag 7 juni tot en met 11 juni 2021 is het de week van ‘Mijn Diemen van Morgen’. In die week gaan wij graag met u in gesprek over de toekomst van Diemen. Het draait om uw inbreng als bewoner en/of ondernemer. Hoe blijft Diemen ook in 2040 een fijne plek om in te wonen, te spelen en te werken? Praat en doe mee!’’ schrijft de gemeente.