Mantelzorgers Diemen

Theater de Omval Diemen zoekt secretaris bestuur

Theater de Omval in Diemen zoekt een secretaris voor het bestuur van de beherende stichting. Dat bestuur bestaat uit vijf leden en is gezamenlijk verantwoordelijk voor de strategische koers van De Omval, de continuïteit, vernieuwing, uitvoering van de afspraken met de subsidiegever(s) en aansturing van de directie. De portefeuille van de secretaris omvat het invullen en bewaken van corporate governance code cultuur, reglementen, juridische zaken en procedures. De verantwoordelijkheid voor verslaglegging van de bestuursvergadering en contact met externe partijen, zoals de KvK valt er ook onder. Kandidaten hebben bij voorkeur een juridische achtergrond, kennis van corporate governance en zijn precies, actief, verbindend, positief-kritisch en kunnen hoofd- van bijzaken onderscheiden. Hebben affiniteit met theater, film en het culturele leven en zijn bij voorkeur woonachtig in Diemen. Daarbij gaat het wel om een vrijwillige dus niet-betaalde functie. Voor informatie: akoopmanschap@upcmail.nl