Online supermarkt Picnic bezorgt nu in heel Diemen

Online supermarkt Picnic bezorgt nu aan klanten in heel Diemen. Dat heeft een woordvoerder van het winkelbedrijf meegedeeld. Sinds kort is ook Diemen-Noord aan het bereik van Picnic toegevoegd. Picnic beschikt over een groot distributiecentrum op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen maar dat dient niet voor de levering aan de klanten zelf. Dat gebeurt via een zogenaamde hub op industrieterrein Over-Amstel. Over het algemeen geldt voor nieuwe klanten van Picnic wel een wachttijd wegens de grote belangstelling. β€˜β€™Als je bij ons een account aanmaakt, en je woont op een postcode die binnen ons bezorggebied valt, dan komen we natuurlijk het liefst de volgende dag al bij je langs. Toch kom je eerst even in de wachtrij. Dat doen we zodat we met kleine stapjes kunnen uitbreiden en iedereen altijd de allerbeste service krijgt. Gelukkig geldt: eenmaal erbij, nooit meer in de rij!’’ legt de online winkelier uit.