Kunstenaars Verrijn Stuartweg Diemen treden naar buiten

Vier kunstenaars, Sam Noten (schilderijen), Jennice Pengel (tassen), Jop van Driel (beelden-sculpturen) en Aida Martins Dias (schilderijen), werkzaam in broedplaats FENIX aan de Verrijn Stuartweg 40 te Diemen, hebben besloten meer zichtbaarheid aan hun activiteiten te geven door elke laatste zondag van de maand de deuren van hun werkplaats/atelier te openen voor publiek. ‘’Verrijn Stuartweg is een locatie dat aanvoelt als industriegebied en eigenlijk is het dat ook. Je zou nooit verwachten dat binnen de muren van broedplaats FENIX het bruist van de creativiteit en dat makers hier dagelijks bezig zijn om hun moois te scheppen,’’ schrijft het viertal. Daarom gaat per zondag 29 augustus van 11:00 – 17:00 uur OPEN werkplaats/atelier van start. Belangstellenden kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met de kunstenaars en hun werk bekijken of kopen. Ook staan ze open voor samenwerkingen.