Prokino Kinderopvang verhuist hoofdkantoor naar Diemen

Stichting Prokino Kinderopvang gaat haar hoofdkantoor verhuizen naar Diemen. Prokino heeft circa 500 m² kantoorruimte gehuurd in een gerenoveerd multi-tenant gebouw in de Diemer kantorenwijk Bergwijkpark. De stichting, een landelijke organisatie voor kinderopvang, jeugdzorg en internaten, was geruime tijd gevestigd in hartje Amsterdam. Omdat het gebouw daar niet meer aan de hedendaagse eisen voldeed en de bereikbaarheid steeds lastiger werd, is besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor het hoofdkantoor. Na een zorgvuldig selectieproces en een reisimpact analyse bleek het kantoorgebouw Diemermere 11-19 van de Duitse belegger Aroundtown het meest geschikte pand. Voor Prokino is de locatie van dit nieuwe hoofdkantoor een hele frisse omgeving, die niet al te ver ligt van de Amsterdamse ‘roots’. Op het nieuwe hoofdkantoor zal Prokino het concept van hybride werken toepassen.