Repair Café Diemen gaat na lange pauze weer draaien

Repair Café Diemen gaat na anderhalf jaar sluiting wegens corona de activiteiten weer op gang brengen. Repair Café Diemen is te beginnen op 11 september weer zoals voorheen elke 2e zaterdagmiddag van de maand aanwezig in verzorgingstehuis De Diem aan de Arent Krijtstraat. Wel gelden nog de op dat moment van kracht zijnde coronaregels. Daar is iedereen welkom met een weigerend apparatuur om de – vrijwillige – reparateurs te laten bekijken of dat nog te herstellen is en dat dan ook zelf doen. Net zo belangrijk is om de kennis over het repareren over te dragen van de aanwezige vrijwilligers naar de café bezoekers. En tegelijkertijd is een Repair Café een leuke plek om bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. ‘’Op deze manier hopen we te bereiken dat er minder weggegooid wordt doordat de in ons dorp aanwezige kennis verspreid wordt en behouden blijft,’’ aldus de organisatoren.