Mantelzorgers Diemen

EDOG Diemen brengt muzikaal theater terug naar De Omval

EDOG Muzikaal Theater Diemen geeft komend weekend twee voorstellingen van haar nieuwe productie ‘All you need is love’ in Theater de Omval. Het is de eerste keer post-corona dat de Diemense vereniging weer optredens kan verzorgen. De voorstellingen vinden zondag 19 september plaats om 15.00 uur en om 19.00 uur. ‘All You Need Is Love’ is een verhaal over een onmogelijke liefde die resulteert in een onbekende verbintenis in twee werelden. De zoektocht naar de ware liefde, de jarenlange gevolgen en het hervinden van geluk staan centraal tijdens dit concert. ‘All You Need Is Love’ is een uniek concert, aangezien de repetities grotendeels online hebben plaatsgevonden. Kaarten kosten 14,50 euro per persoon en zijn te bestellen via theaterdeomval.nl