Politie Diemen deelt reeks bonnen uit bij controle

De politie van Diemen/Ouder-Amstel heeft donderdag op verschillende plekken een verkeers- en bromfietscontroles uitgevoerd. Daarbij is een reeks bekeuringen uitgeschreven. Drie personen kregen een bon voor bellen achter het stuur, nog eens drie voor rijden zonder rijbewijs. Daarnaast waren er 11 bekeuringen voor niet op eerste vordering een rijbewijs kunnen tonen, één voor niet op eerste vordering een identiteitsbewijs kunnen tonen en twee voor niet op eerste vordering een kentekenbewijs kunnen tonen. Eén persoon kreeg een bon voor een verkeerde plaats op de weg, eveneens één voor het rijden door rood licht en ook werd iemand aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. De politie nam tenslotte één scooter in beslag na meerdere keren rijden zonder rijbewijs.