Kinderboerderij Diemen na lange corona-sluiting weer open

De Kinderboerderij Diemen aan de Prins Bernhardlaan bij de rotonde gaat zaterdag weer open. De Kinderboerderij is vele maanden gesloten geweest vanwege corona maar kan nu bezoekers – jong en oud – weer welkom heten. Deze week is met behulp van de gemeente het zand vervangen. Ook zijn de dode takken uit de boom verwijderd. ‘’De dieren zijn geënt en we hebben de zoönose keuring doorlopen en het keurmerk ontvangen. Niets staat het meer in de weg om de kinderboerderij weer voor het publiek open te stellen. Dat gaan we dit weekend dan ook doen en vanaf aankomende zaterdag is de kinderboerderij tussen 10:00 uur en 16:00 uur weer toegankelijk voor het publiek. We maken er niet teveel poespas van omdat we zien dat landelijk de Corona cijfers toch weer beginnen op te lopen. We willen natuurlijk voorkomen dat we de kinderboerderij weer dicht moeten gooien. Aankomend voorjaar hopen we dan een leuk feestje te organiseren. Voor nu wensen we iedereen weer heel veel dieren plezier toe op de kinderboerderij,’’ aldus het bestuur op Facebook.

Foto Jan Ronday