Gemeentehuis

Gemeenteraad Diemen houdt ‘normale’ vergadering

De gemeenteraad van Diemen gaat vanavond, donderdag 4 november, verder met de behandeling van de begroting voor 2022. Dat gebeurt tijdens een ‘normale’ vergadering in de raadszaal het gemeentehuis. Bezoekers zijn daar ook welkom. Wel zijn spatschermen tussen de raadszetels aangebracht. QR-codes of mondkapjes (voor activiteiten binnenshuis) zijn echter niet voorgeschreven, hoewel de nationale strengere coronaregels over twee dagen ingaan. Burgemeester en wethouders gaan vanavond verder met hun reactie op de algemene beschouwingen van de acht raadsfracties. Na verdere discussie wordt nog gestemd over een drietal amendementen. De gemeenteraad van Diemen houdt op 11 en 18 november weer informatieve vergaderingen. Tot nu toe zijn daarbij geen beperkingen aangegeven maar dat kan nog veranderen. Informatie is ook beschikbaar via de eigen Facebook-pagina waar de gemeenteraad vorige week mee is begonnen.