winkelcentrum

Winkeliers Diemerplein welwillend over Chinese nieuwkomer

De winkeliers van het Diemerplein staan in eerste instantie welwillend tegenover de komst van de vestiging van het Chinese Ochama in de kelder – tegenover AH – van het Diemer winkelcentrum. ‘’Wij verwelkomen in eerste instantie ieder initiatief om in de “vergeten” hoek iets positiefs neer te zetten. De nieuwe formule zal zich moeten bewijzen, maar om meteen een “nieuwe vorm” van ondernemen neer te sabelen, zou zonde zijn. Of deze formule een toevoeging is, of dat deze formule milieu vriendelijk is (China) ? Ik weet het allemaal nog niet, maar laten we afwachten wat het gaat doen en welk positief effect het gaat hebben op ons mooie winkelcentrum. Ik ben dus niet direct somber gesteld over de komst van deze grote partij,’’ zegt voorzitter Hans Pűttmann van de winkeliersvereniging Diemerplein desgevraagd.

zie ook Chinese winkelier Ochama bevestigt opening in Diemerplein – Diemerkrant.nl