Computerclub Noorderlicht

Bijeenkomst voor Diemer gedupeerden toeslagen affaire

Drie gedupeerden van de toeslagen affaire organiseren samen met de gemeente Diemen op vrijdag 19 november een bijeenkomst voor andere (mogelijke) gedupeerden in Diemen. Het doel van deze avond is met elkaar kennis te maken en elkaar te ondersteunen als lotgenoten. Op de avond zijn ook medewerkers van de Welzijnsorganisatie MaDi Diemen en gemeente Diemen aanwezig. Zij kunnen betrokkenen verder de weg wijzen en vragen beantwoorden. ‘’Bent u (misschien) gedupeerd of kent u iemand die gedupeerd is? Kom dan vooral langs op vrijdag 19 november 2021 in buurthuis Het Noorderlicht, Gruttoplein 2. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Parkeren is gratis. Hou er rekening mee dat de dan geldende coronamaatregelen worden gevolgd,’’ aldus de oproep.