Diemerplein krijgt robot pick-up winkel Ochama

Het Chinese Ochama vestigt in winkelcentrum Diemerplein een robottechnologie-gedreven Pick-Up Shop. De uitsluitend voor leden beschikbare retailformule biedt een assortiment van zowel food als non-food artikelen. Dat heeft Ochama bevestigd na eerdere berichten van diemerkrant.nl. Vandaag, 11 november, opent Ochama haar eerste Pickup Shop in Leiden. ‘’In een testomgeving kunnen geselecteerde klanten daar het innovatieve winkelconcept al ervaren. Met deze testlocatie wil de omnichannel retailer garanderen dat alles zo soepel mogelijk werkt voor haar klanten. Tegen het einde van dit jaar zullen de deuren van de Ochama Pickup Shop in Leiden opengaan voor het grote publiek. De komende maanden opent Ochama nog drie andere Pickup Shops in Nederland, in Amsterdam (Diemen), Utrecht en Rotterdam. De state-of-the-art one-stop-shop van de toekomst biedt een volledig assortiment A-merken tegen aantrekkelijke prijzen. Door gebruik te maken van hightech robots, automatiseringsoplossingen en geavanceerd supply chain management biedt Ochama een naadloze online & offline klantervaring.’’  Het lidmaatschap dat voor winkelen bij Ochama nodig is, biedt onder andere bij elke aankoop 10% van het aankoopbedrag aan gratis shoptegoed, te besteden aan het gehele assortiment.