ondernemersklimaat

Event ondernemers Diemen moet toch weer online

Vaart in Diemen, het jaarlijkse evenement voor ondernemers dat georganiseerd wordt door Ondernemend Diemen en de gemeente, moet ook dit jaar weer online worden gehouden. ‘’Wij hadden er net als u bijzonder naar uitgekeken elkaar live te ontmoeten. Door de oplopende besmettingen en aangescherpte maatregelen is dat nu niet mogelijk. Het thema ondermijning is echter bijzonder actueel en juist in financieel moeilijke tijden weet de onderwereld zich gemakkelijk(er) in de bovenwereld te vlechten. Daarom presenteert Vaart in Diemen een webinar over ondermijning,’’ aldus de aankondiging. Het thema wordt toegelicht door burgemeester Erik Boog, Job van Beekhoven (hoofd RIEC Amsterdam-Amstelland) en Hester Diemer van het Platform Veilig Ondernemen. Ondernemers kunnen zich nog aanmelden via www.od-diemen.nl waar ook nadere informatie te vinden is.