Politieke partijen Diemen brengen campagne op gang

De politieke partijen in Diemen brengen de campagne voor de verkiezingen van een nieuwe gemeenteraad op 16 maart 2022 op gang. De Onafhankelijke Partij Diemen staat zaterdag met haar witte tent bij Station Diemen. Daar kunnen bewoners van de wijken Spoorzicht en Buitenlust ‘hun ei kwijt’. ‘’Er gebeurt veel en er staat veel te gebeuren in de buurt,’’ aldus de OnPD, die al eerder met de tent aanwezig was op de Diemer weekmarkt en in Holland Park. Bij die wijk trapt GroenLinks Diemen zaterdag de campagne eveneens af. Die partij staat vanaf 10.00 uur met haar campagnetent op de Campus bij Station Diemen-Zuid. ‘’Wat vind jij van onze gemeente, wat mis je nog en welke ideeen en suggesties heb je voor Diemen?,’’ vraagt GroenLinks daarbij. Van andere partijen zijn op dit moment nog geen verkiezingsactiviteiten bekend. Wel hebben alle partijen die momenteel in de gemeenteraad zitten met uitzondering van het CDA al bevestigd dat ze weer aan de volgende periode mee willen doen.   

(archieffoto)