Veel nieuwkomers bij kandidaten PvdA Diemen

De PvdA Diemen heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraad verkiezingen van volgend jaar maart vastgesteld. Lijsttrekker is, zoals eerder gemeld, de huidige fractieleider in de raad Sofie Kuilman. Op de tweede plaats staat het huidige raadslid Frank Geerts. De volgende vijf plaatsen zijn voor nieuwkomers. Het huidige raadslid Nico Portegijs, tot eerder dit jaar ook fractieleider en oud-wethouder, staat op een achtste onverkiesbare plaats. Aftredend wethouder Lex Scholten treedt op plaats 14 als lijstduwer op. ‘’Wij hebben met deze lijst een goede mix gevonden van continuïteit en ervaring, en nieuwe gezichten en nieuw talent. Met goede moed en vol vertrouwen gaan wij nu verder met onze campagne richting de verkiezingen. Net als de afgelopen maanden, zullen alle Diemenaren en Diemenezen ons ook de komende tijd blijven zien op verschillende plekken in ons dorp,’’ aldus de PvdA Diemen.