Filateliebeurs De Zegelaars Diemen gaat niet door

De filateliebeurs die De Zegelaars zondag 28 november zou organiseren in De Schakel in Diemen gaat niet door. ‘’Doorslaggevend is dat we de sinds 24 november ingevoerde verplichting om 1,5 meter afstand te houden, niet kunnen garanderen. Eerder was de 1,5 meter-afstand een advies, maar nú een verplichting, waarop ook gehandhaafd wordt (door BOA’s). In de afgelopen maanden hebben we de grote zaal in De Schakel daarop wel ingericht bij de clubavond, maar bij een beurs met handelaren en een onbekend aantal bezoekers van buiten de vereniging is dat toch wat moeilijker,’’ aldus voorzitter Peter Prins. Volgens de nieuwe maatregelen zal ook de clubavond op 14 december niet kunnen doorgaan. ‘’Het spijt ons dat we niet anders kunnen berichten. In de tussentijd hopen we dat u thuis kunt doorgaan met onze fantastische hobby,’’ aldus Prins.