Technisch bedrijf Sauter kiest voor vestiging in Diemen

Sauter Building Control Nederland b.v. is verhuisd van Amsterdam-Sloterdijk naar een kantoorpand op bedrijventerrein Stammerkamp in Diemen. De Nederlandse vestiging van het Zwitserse Sauter, een internationaal bedrijf dat zich bezig houdt met gebouwautomatisering, telt ruim 80 werknemers. Sauter koos voor haar Diemense vestiging het pand op Stammerkamp dat leeg staat sinds de fusie van het daar gevestigde Sandd met PostNL. ‘’De redenen hiervoor: een moderner gebouw en een prettigere omgeving. Voorheen hadden we een hoofdkantoor en magazijn op een locatie. Nu zijn deze gescheiden maar beide gevestigd in Diemen. We kunnen onze klanten hier beter ontvangen,’’ aldus een woordvoerder van de onderneming. Wethouders van Diemen zijn inmiddels bij Sauter langs geweest om hen welkom te heten.