Dure huizen in Diemen verkopen als warme broodjes

Koopwoningen in Diemen van boven of rond de één miljoen euro blijken als warme broodjes te verkopen. Nadat al eerder een woning in Plantage de Sniep met een vraagprijs van 1,35 miljoen euro binnen korte tijd was verkocht, staat bij een grote historische woning in Oud-Diemen die voor bijna 1,2 miljoen euro te koop stond ‘verkocht onder voorbehoud’ vermeld. Ook een huis op Stoelmanseiland, eveneens in Plantage de Sniep (foto), met een vraagprijs van 945.000 euro is onder voorbehoud naar een nieuwe eigenaar gegaan. In dezelfde buurt, de nieuwe goudkust van Diemen, staat nog wel een villa aan de Jaap Havekottelaan te koop waarvoor eveneens de Diemense ‘recordprijs’ van 1,35 miljoen euro gevraagd wordt. In een wat lagere prijsklasse, 775.000 euro, zijn woningen aan de Heivlinderweg in Diemen-Noord en aan Mariënburg in De Sniep verkocht.