Flat in nieuw deel Holland Park kost tot 680.000 euro

In Park Valley, het nieuwe deel van Holland Park in Diemen, komen in eerste instantie 41 koopappartementen. De prijzen van deze flats lopen van 420.000 tot 680.000 euro, aldus een overzicht van de projectontwikkelaar. Die prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld. Van het duurste appartement met 107 vierkante meter ruimte komen er acht in het project. ‘’Hier woon je omringd door de natuur, met wandelpaden en speelplekken tussen de bomen, maar ook vlak bij de grote stad Amsterdam! En bovendien in een comfortabel nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers. Genoeg leefruimte voor jou alleen, jullie samen, of wellicht een (toekomstig) gezin!,’’ aldus de website. De verkoop van deze woningen begint dit kwartaal terwijl de oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2023. De volgende fase van Park Valley komt over enkele weken eveneens in de verkoop.