kruidenhof

Werk voor uitbreiding winkelcentrum Diemen-Zuid van start

De werkzaamheden voor de uitbreiding van de Jumbo Supermarkt en verdere aanpassingen van winkelcentrum Kruidenhof in Diemen-Zuid gaan maandag 24 januari van start. Voordat de uitbreiding van de supermarkt kan starten, moet eerst een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd op het parkeerterrein van het winkelcentrum. Dit gebeurt in fasen. Dat betekent dat vanaf maandag een deel van de parkeerplekken tijdelijk niet gebruikt kunnen worden. Dit wordt met verkeersborden aangegeven. De werkzaamheden houden onder andere in dat de kabels en riolering worden verlegd, een aantal kleine boompjes wordt verwijderd en de ondergrondse containers verplaatst. In het nieuwe ontwerp komen grote groene plantvakken terug. De werkzaamheden voor het uitbreiden van de supermarkt starten waarschijnlijk rond april 2022. Als dit werk klaar is, wordt ook het andere deel van het parkeerterrein aangelegd volgens het nieuwe ontwerp.