Onafhankelijke Partij Diemen: gebreken in nieuwe sporthal

De nieuwe sporthal van Diemen blijkt te klein en vertoont ook een reeks gebreken. Dat meldt de Onafhankelijke Partij Diemen in vragen aan B&W. ‘’Bij het in gebruik nemen van de nieuwe sporthal, blijken er nog veel zaken niet in orde te zijn. Er zijn klachten over een ongelijke vloer en over niet verstelbare hoogtes van basketbal- en scoreborden. Verder blijkt de sporthal te klein te zijn en gevaarlijk omdat de ruimte tussen de velden en muren te krap is, waardoor letsel opgelopen kan worden tijdens het sporten. Daarbij komt ook dat er geen plaats is voor jureringstafels tussen de velden,’’ aldus de OnPD. ‘’Na kundig advies blijkt toch dat de sportzaal krap bemeten is. Waarom is de raad hiervan niet op de hoogte gesteld en blijkt dit pas na ingebruikname?’’ De raadsfractie van de lokale partij vraagt om een inventarisatie van alle klachten en wanneer die opgelost gaan worden. Ook wil de OnPD weten ‘waarom er trappen zijn voor publiek die nergens naar toe leiden’.