Verbinding Diemen

Bijeenkomst voor gedupeerden toeslagenaffaire Diemen

Drie in Diemen wonende gedupeerden van de toeslagenaffaire organiseren samen met de gemeente een tweede bijeenkomst voor andere (mogelijk) gedupeerden in Diemen. Tijdens een eerste bijeenkomst op 19 november 2021 bleek dat er behoefte is om vaker bij elkaar te komen. Vanwege de coronamaatregelen kon dat helaas niet eerder. ‘’Het doel van de bijeenkomst is om met elkaar kennis te maken en elkaar te ondersteunen als lotgenoten,’’ schrijft de gemeente. Ook zijn medewerkers van welzijnsorganisatie Madi Diemen en de gemeente zelf aanwezig. ‘’Zij kunnen u verder de weg wijzen en uw vragen beantwoorden.’’ De bijeenkomst vindt plaats op maandag 14 maart 2022 in buurthuis De Verbinding, Hooftlaan 4 (speelplaats Van Markenplantsoen), van 9.30 tot 11.30 uur.